24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ALPHANET SECURITY λειτουργεί ασταμάτητα -24 ώρες το 24ωρο- όλο το χρόνο, και καλύπτει τις ανάγκες φύλαξης ιδιωτικών, επαγγεματικών και δημόσιων χώρων.
Τα σύστηματα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα στους φυλασσόμενους χώρους, συνδέονται με το Κ.Λ.Σ. της ALPHANET SECURITY, το οποίο λαμβάνει τα ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης. Αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, η ALPHANET SECURITY παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης των συστημάτων ασφαλείας με το Internet, γεγονός που καταργεί το κόστος των κλήσεων.
Ο Σταθμός είναι εξοπλισμένος με 2 υπερσύγχρονα Kέντρα Λήψης Σημάτων FBI CPU 220. Επιπλέον, 10 ενεργές τηλεφωνικές γραμμές, 2 γραμμές GSM και 2 κάρτες λήψης μέσω internet διασφαλίζουν την ταυτόχρονη αντιμετώπιση πολλαπλών περιστατικών.
Στην περίπτωση που παραβιαστεί ο φυλασσόμενος χώρος, το σύστημα συναγερμού ενημερώνει το Κ.Λ.Σ. της ALPHANET SECURITY το οποίο, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιεί, είναι σε θέση να καταγράψει με ακρίβεια το περιστατικό. Ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα στον τομέα της ασφάλειας, λαμβάνει και αξιολογεί τα εισερχόμενα σήματα και τα διαχειρίζεται άμεσα.  ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Εδώ και μια 10ετία διατηρούμε σε σταθερό επίπεδο τις τιμές μας. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και τα λοιπά μέσα που διαθέτουμε, περιορίζουν τακόστη λειτουργίας της εταιρίας μας, προς όφελος των πελατών μας.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Η πολυετής πείρα, η συστηματικότητα και η συνέπεια, μας καθιστούν έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στον τομέα της Ασφάλειας. Ο αριθμός των πελατών μας, μιλάει από μόνος του: μας εμπιστεύονται 6.000 πελάτες!

  ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Τα προηγμένα μέσα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις σε απλές ή σύνθετες εφαρμογές (Δημ. Υπηρεσίες, Τράπεζες, Υπουργεία, Εργοστάσια, Οικίες, κα).

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποτελεί ο μεγάλος αριθμός τηλεφωνικών γραμμών και προσωπικού, καθώς εξασφαλίζει άμεση ανταπόκριση και ευελιξία, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το αντικείμενό μας.

  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24ώρου βάσεως. Με εφόδιο την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα, το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να αντιμετώπισει το κάθε τεχνικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο.

  ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

  Πάνω από όλα, για εμάς είναι σημαντική η αξία του σεβασμού προς τον πελάτη και τον συνεργάτη μας. Διατηρούμε συνεργασίες πολλών ετών, χτίζοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης.

Copyright © 2011 ALPHANET SECURITY - All Rights Reserved