Η Eταιρία

Η ALPHANET SECURITY ιδρύθηκε το 1986 από τον κ. Κάκκο Χρήστο. Έκτοτε κατάφερε να καταλάβει ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς στον κλάδο της Ασφάλειας και να αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας που διαρκούν στο χρόνο. Στο ιδιόκτητο κτήριό μας στεγάζεται το Κέντρο Λήψης Σημάτων καθώς και τα γραφεία της εταιρίας.

Το δυναμικό της ALPHANET SECURITY απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον τομέα της Ασφάλειας καθώς διαθέτουν εξειδικεμένη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία. Η άμεση ανταπόκριση και η επικοινωνία αποτελούν βασικές αρχές της εταιρίας, οι οποίες εξασφαλίζουν μια άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ALPHANET SECURITY λειτουργεί ασταμάτητα -24 ώρες το 24ωρο- όλο το χρόνο, και καλύπτει τις ανάγκες φύλαξης ιδιωτικών, επαγγεματικών και δημόσιων χώρων, χρησιμοποιώντας όλα τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα. Ο Σταθμός είναι εξοπλισμένος με 2 υπερσύγχρονα Kέντρα Λήψης Σημάτων FBI CPU 220. Επιπλέον, 10 ενεργές τηλεφωνικές γραμμές, 2 γραμμές GSM και 2 κάρτες λήψης μέσω internet διασφαλίζουν την ταυτόχρονη αντιμετώπιση πολλαπλών περιστατικών.

 

Η ALPHANET SECURITY παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφαλείας και επικοινωνίας που υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, ικανοποιώντας έτσι τις πλέον υψηλές απαιτήσεις των πελατών της.

 

Η εταιρία σήμερα εξυπηρετεί 6.000 πελάτες, ανάμεσα στους οποίους είναι: Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Τράπεζες, Super Market, Εργοστάσια - Βιομηχανίες, Οικίες, κα.Copyright © 2011 ALPHANET SECURITY - All Rights Reserved